+45 56 25 17 11

Persondatapolitik

Ved brug af LoCa’s hjemmeside og nyhedstjeneste.

1. Indledning

 

Her kan læses vores politik for behandling af personoplysninger. Når du er på vores hjemmeside og/eller tilmelder dig vores nyhedstjeneste vil dine persondata behandles i overensstemmelse denne politik. På vores hjemmeside er vores cookiepolitik ligeledes gældende.

Vi er naturligvis klar over, at disse persondata skal behandles med omhu og vi skal beskytte disse oplysninger. Vi er dataansvarlige efter persondatalovgivningen.

Vores kontaktoplysninger er:

 

LoCa aps

Vordingborgvej 169

4682  Tureby

 

Tlf. +45 56 25 17 11

e-mail: loca@loca.dk

CVR. 10 64 75 33

 

2. Indsamling af dine personoplysninger

 

Vi indsamler data som er nødvendige til brug for vores hjemmeside og/eller nyhedstjeneste, så vi har mulighed for at kunne sende dig relevant information. For at kunne det giver du os en række informationer og data.

Når du tilmelder dig vores nyhedstjeneste afgiver du navn og e-mail adresse og eventuelt firmaoplysninger.

 

3. Hvilke oplysninger indsamles?

Når du besøger vores hjemmeside, afsætter du et elektronisk ”fodspor”, vi kan se hvilke sider du har kigget på og tidspunktet, vi kan se hvilken browser du anvender og din aktuelle IP-adresse. Disse oplysninger indsamles via cookies, du kan se en beskrivelse af disse cookies på vores hjemmeside samt hvordan du eventuelt kan slå denne dataindsamling fra.

Når du tilmelder dig vores nyhedstjeneste afgiver du navn og e-mail adresse og eventuelt firmaoplysninger.

 

4. Formålet med indsamlingen og opbevaringsperiode

 

Vi indsamler og opbevarer dine data for at kunne tilsende dig relevant information, det kan f.eks. være nyhedsbreve, pressemeddelelser eller invitationer til messer. Dine data opbevares alene til dette formål, hvorfor det ikke giver mening at opbevare dem længere, hvis du framelder dig nyhedstjenesten. Ved framelding vil dine data blive slettet indenfor 1 måned.     

5. Videregivelse af dine personoplysninger

 

De persondata, som du har givet os, sælges eller videregives ikke til andre med mindre det er bestemt ved lov eller dom, f.eks. som led i indberetning til en myndighed.

6. Brug af databehandlere

 

Dine persondata kan overlades til databehandlere, som vi samarbejder med. Disse databehandlere arbejder således efter instruks og aftale med os efter retningslinjerne i denne politik. Der foreligger skriftlig aftale med vores databehandlere, hvor de er forpligtede lige som vi selv er til at udvise omhu og beskyttelse med udleverede persondata.

7. Sikkerhed omkring dine personoplysninger

 

Vi har lavet en række interne instrukser og sikkerhedsforanstaltninger med det formål at begrænse risikoen for at persondata falder i de forkerte hænder. Det er f.eks. brug af password og begrænsning af, hvem der har adgang til persondata. Vores it-installation er beskyttet af antivirus-software og firewalls.

8. Ret til indsigt i dine personoplysninger, mulighed for sletning og klageadgang

 

Du har ret til på et hvilket som helst tidspunkt at få oplyst, hvilke data af dine, vi opbevarer, hvad vi bruger dem til. Er der fejl i dine data hos os, er du ligeledes berettiget til når som helst at få dette rettet. Ligeledes er du til enhver tid berettiget til at få dine data slettet.

 

Du kan altid bruge kontaktformularen her på siden til at henvende dig til os, hvis du vil have oplysninger om hvilke data vi opbevarer, eller du har ønsker om korrektion eller sletning.

 Kontakt LoCa
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for oplysning om nærmeste forhandler på telefon +45 56 25 17 11, eller via formularen herunder:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse af dit besøg. Ved at forsætte på siden accepterer du brugen af cookies.
Læs mere om hvilke cookies, som vi benytter på vores hjemmeside, ved at klikke her.
LoCa aps | Vordingborgvej 169 | DK-4682 Tureby | Tlf. +45 56 25 17 11 | Fax +45 56 25 17 66 | loca@loca.dk | CVR. 10 64 75 33