+45 56 25 17 11

STRAIGHTS - hylde og knivmagnet i DuPont Corian®.


Arkitekt Lars Vejen har udtænkt og designet en serie modulære paneler i DuPont Corian, til æstetisk og praktisk opbevaring i f.eks. køkken hvor modulet følger det klassiske køkkenmodul på 60 cm.
Straights moduler er designet for at tilføje en æstetisk og funktionel løsning til hjemmet i høj kvalitet. Modulerne former en lige vandret linie og supplerer dermed et interiør med et enkelt og stærkt grafisk element. Kan naturligvis også monteres lodret over hinanden eller forskudt - kun fantasien sætter grænser! Modulerne monteres let og enkelt på en liste i aluminium som også gør det muligt at både justere og bytte placering uden at skulle flytte listerne på væggen samt at tage dem ned for rengøring eller når væggen skal males.
Modulerne leveres indtil videre i to forskellige designs med fleksible anvendelsemuligheder; knivmagnet der med sine 60 cm giver masser af plads til hele knivsamlingen, samt hylde til f.eks. tablet, kogebog eller krydderier.
Funktionel flere steder i hjemmet; i køkkenet kan din tablet med opskrifter eller kogebog stå i læsehøjde - i sikker afstand fra gryder og madvarer på køkkenbordet. På badeværelset udmærker Corian sig ligeledes som vandfast materiale at kunne klare det våde miljø og lade dig se nyhederne på din tablet i sikker afstand fra vask og vand.
I entreen, stuen, på kontoret eller værelset fungerer STRAIGHTS som et diskret og eksklusivt galleri for placering af billeder, nips og brugskunst.
En unik og klassisk opbevaringsløsning tiltænkt mange forskellige typer indretning og stil. 

STRAIGHTS er udført i det eksklusive og holdbare DuPontTM Corian®.

Designet af Lars Vejen www.larsvejen.dk og udviklet i samarbejde med LoCa, Danmark.
Produceres i Danmark af LoCa. www.loca.dk
 Kontakt LoCa
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for oplysning om nærmeste forhandler på telefon +45 56 25 17 11, eller via formularen herunder:
Name:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
LoCa aps | Islandsgade 18 | DK-4690 Haslev | Tlf. +45 56 25 17 11 | loca@loca.dk | CVR. 10 64 75 33